Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Abonare 2018

 
Stimați cititori de presă periodică, vă prezentăm „Catalogul ziarelor şi revistelor - 2018”.
 
  1. Ediții periodice din Moldova:

 

 

  1. Ediții periodice din Ucraina.

  2. Ediții periodice din Belarus.

  3. Ediții periodice din Federația Rusă.

 

 

 
Stimaţi abonați,
 
"Catalogul ziarelor şi revistelor pentru anul 2018", editat de Î.S. „Poşta Moldovei”, cuprinde 13 compartimente cu tematici diverse. Compartimentele sunt divizate în funcție de tipul ediţiilor periodice şi limba în care sunt editate. În baza prezentului catalog, aveți posibilitatea să perfectați abonamente la ediţiile periodice, cu distribuirea lor ulterioară prin una din modalităţile alese, şi anume:
 
  • post restant (ridicarea ediţiilor periodice din sediul oficiului poştal specificat în formular);
  • la adresă (distribuirea la adresa indicată, în orice localitate a Republicii Moldova sau peste hotarele ei).
 
Abonarea la publicaţiile periodice se efectuează pe formularele speciale f. SP-1, care se găsesc în orice oficiu poştal.
 
Important: pentru abonare la publicaţiile periodice republicane, abonamentele urmează a fi perfectate până la data de 25 a fiecărei luni, iar pentru cele din spaţiul CSI - până la data de 12 a lunii.
 
Achitarea plăţii pentru abonamentele perfectate se efectuează în numerar sau prin virament bancar, în conformitate cu preţurile de abonare. În cazul în care solicitaţi o explicaţie la prezentul catalog, nu ezitaţi să contactaţi Secția Abonare a Î.S. „Poşta Moldovei”, la telefoanele: 022 226 046; 022 251 261 sau e-mail abonare@posta.md.
 
Responsabilitate: redacţiile și editurile poartă răspundere morală şi materială faţă de abonaţi şi față de Î.S. „Poşta Moldovei” pentru needitarea ediţiilor periodice, comasarea publicaţiilor, suspendarea sau nerespectarea termenelor de apariţie.
 
Pentru distribuirea ediţiilor periodice editate în alte ţări, Î.S. „Poşta Moldovei” poartă răspundere faţă de abonaţi din momentul sosirii acestora în mun. Chişinău.