Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

S-a desfăşurat etapa iniţială de implementare a proiectului Global Monitoring System

14 Iunie 2010
În perioada 14-15 iunie 2010, în incinta Î.S. „Poşta Moldovei", şi-a desfăşurat activitatea Managerul Proiectului Global Monitoring System al Uniunii Poştale Universale, Dl Antonio Caeiro. Scopul Vizitei Dl Caeiro a fost iniţierea primei etape de implementare a proiectului de monitorizare a calităţii serviciului Global Monitoring System. În cadrul etapei de iniţiere a proiectului Dl A. Caeiro a avut întrevederi cu Dl. Vladimir Ceban, Director general al Î.S."Poşta Moldovei", Dna Ludmila Corceac, Director general adjunct şi cu specialiştii responsabili de Exploatare, Tehnologii Informaţionale, Calitatea serviciului din cadrul întreprinderii. Scopul acestor întrevederi a fost stabilirea priorităţilor iniţierii proiectului dat, efectuarea măsurărilor spaţiilor pentru amplasarea porţilor electronice şi a echipamentului necesar pentru implementarea proiectului GMS.
 
Dl A. Caeiro  a vizitat Centrul de Prelucrare şi Transportare a Poştei şi Punctul de Schimb cu Aeroportul pentru a urmări procesul de prelucrare a poştei şi pentru a putea concluziona asupra locului favorabil de instalare a porţilor electronice pentru scanarea trimiterilor.
 
Implementarea proiectului este finanţată din Fondul pentru Ameliorare a Calităţii Serviciului (FAQS) al UPU. Costul aproximativ al proiectului este de 50 000 USD.
Proiectul iniţiat de Î.S. „Poşta Moldovei" cu suportul Uniunii Poştaşe Universale are drept scop creşterea indicilor de performanţă în domeniul calităţii serviciului.