Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Extinderea serviciilor de transferuri băneşti MoneyGram în toate oficiile Poşta Moldovei

9 Iulie 2010
MoneyGram International (MGI), unul dintre liderii internaţionali ai sistemelor de transferuri băneşti şi Întreprinderea de Stat "Poşta Moldovei", au anunţat despre extinderea serviciilor de transferuri băneşti MoneyGram în toate oficiile Poşta Moldovei.
 
Acest lucru a fost anunţat de către Piotr Gnatiuk, director regional MoneyGram Internaţional şi Vladimir Ceban, Director general Î.S. Poşta Moldovei. Datorită acestui parteneriat, MoneyGram devine cel mai mare operator de transferuri băneşti în Republica Moldova, oferind astfel de servicii în peste 1900 de puncte de deservire a clienţilor. „Compania MoneyGram este foarte bucuroasă de parteneriatul cu Poşta Moldovei în direcţia lărgirii accesului populaţiei ţării la servicii de transferuri băneşti. Oferind serviciile noastre în fiecare localitate a Moldovei, noi vom putea asigura accesul locuitorilor la servicii calitative de transferuri băneşti, solicitate pe întreg teritoriul ţării", a declarat Piotr Gnatiuk.
 
Potrivit datelor Băncii Mondiale, în anul 2009 în Moldova au fost transferaţi prin intermediul transferurilor băneşti circa $1,5 miliarde, sau 31% din PIB-ul ţării din anul 2008.
„Circa 40 la sută din moldoveni lucrează peste hotare, majoritatea fiind în Israel, Italia, Rusia, şi Spania. Pentru cei ce lucrează departe de casă şi pentru familiile acestora este foarte important să aibă acces la servicii sigure, operative şi comode de transferuri băneşti pentru a soluţiona probleme financiare şi a asigura un trai decent", a declarat Vladimir Ceban, director general Poşta Moldovei, menţionând că "MoneyGram şi Poşta Moldovei îşi unesc eforturile pentru a soluţiona aceste probleme".
 
Acordul semnat corespunde strategiei de dezvoltare a sistemului MoneyGram, care presupune o continuă extindere a reţelei de puncte de deservire a clienţilor în întreaga lume şi oferirea populaţiei celor mai sigure, operative şi accesibile servicii de transferuri băneşti. Deţinând peste 200 000 de puncte de deservire în 190 de state, MoneyGram oferă clienţilor săi în toată lumea o alegere variată, calitate şi comoditate.
 
MoneyGram International oferă o gamă largă de soluţii, pentru problemele financiare persoanelor care s-au pomenit departe de familii, prieteni şi parteneri. Liderul sistemelor internaţionale de transferuri băneşti, MoneyGram International îşi ajută clienţii să-şi achite operativ conturile şi le oferă transferuri băneşti rapide şi sigure în toată lumea. Datorită posibilităţilor agenţilor MoneyGram International în orice punct a lumii, persoanele pot să-şi primească banii în doar 10 minute după expedierea acestora.
 
Reţeaua internaţională MoneyGram International deţine peste 200 de mii de puncte în 190 de ţări ale lumii. Sigure şi comode, transferurile MoneyGram sunt accesibile în centre comerciale, oficii poştale şi instituţii financiare.