Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Seminarul specializat „Necesităţi în societatea ce se dezvoltă. Servicii electronice/ Mediul şi scopuri strategice”

25 Iunie 2010
Reprezentanţii Î.S. „Poşta Moldovei", Directorul general al întreprinderii Dl. Vladimir Ceban şi Dna Ludmila Buzu, şef serviciul comerţ şi marketing au participat la seminarul specializat „Necesităţi în societatea ce se dezvoltă. Servicii electronice/ Mediul şi scopuri strategice.", care s-a desfăşurat în Antalia, Turcia în perioada 21-25 iunie 2010.
 
La acest seminar au participat administraţii poştale din Europa, care au efectuat schimb de experienţă în domeniul tehnologiilor informaţionale avansate. Seminarul desfăşurat în Antalia a fost o ocazie bună de a întruni Directorii poştelor participante pentru a discuta subiecte stringente din sectorul poştal şi pentru a fortifica relaţiile de colaborare dintre acestea.
 
Pentru Î.S. „Poşta Moldovei" efectuarea vizitei la Turkish Post a însemnat nu numai preluarea experienţei altor administraţii poştale, dar şi stabilirea unei colaborări strînse în domeniul asistenţei tehnice şi profesionale, între administraţia poştală a Turciei şi cea a Republicii Moldova.
 
Domnul Vladimir Ceban s-a întrunit la masa de convorbiri cu dl. Osman Tural, Director general al Turkish Post şi alţi directori de direcţii din cadrul companiei turceşti, pentru a discuta momente de cooperare în ariile de comun interes şi au împărtăşit informaţii ce sunt relevante pentru dezvoltarea ambelor părţi. Discuţia Directorilor generali ale ambelor poşte s-a încheiat cu semnarea unui Memorandum de Înţelegere, care are drept scop asigurarea asistenţei tehnice de către Turkish Post în favoarea Poştei Moldovei şi implementarea pe viitor a unor proiecte comune de automatizare a oficiilor poştale din Republica Moldova.