Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Directorul General al Î.S. „Poşta Moldovei” a participat la aniversarea a 20-a de la restabilirea independenţei Republicii Azerbaidjan

19 Octombrie 2011
Pe data de 17 octombrie 2011, la Ambasada Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, s-a desfăşurat ceremonia oficială dedicată aniversării a 20-a de la restabilirea independenţei Republicii Azerbaidjan.
 
La eveniment a participat domnul Prim-ministru, Vlad Filat, diplomaţi, politicieni, oameni de afaceri şi de cultură.
 
Vladimir Ceban, Director general al Î.S. „Poşta Moldovei”, a spus că este onorat să participe la serbarea Zilei Independenţei Azerbaidjanului şi a participat la lansarea oficială a plicului prima zi şi mărcilor poştale dedicate aniversării a 20-a de la restabilirea Independenţei Republicii Azerbaidjan.
 
Domnul Vladimir Ceban a exprimat felicitările sale domnului Ambasador, menţionînd faptul că administraţiile poştale ale Republicii Moldova şi a Azerbaidjanului colaborează fructuos în vederea dezvoltării sectorului poştal în ţările noastre, fiind implicate în diverse proiecte internaţionale în cadrul Uniunii Poştale Universale şi Comunităţii Regionale în domeniul Comunicaţiilor.
 
Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Azerbaidjanului în Republica Moldova, Namik ALIEV a spus că ţara sa desfăşoară unele din cele mai mari proiecte energetice din lume, înregistrînd succese în ceea ce priveşte creşterea  economică.  
 
Diplomatul a menţionat că relaţiile moldo-azere sînt prieteneşti, fiind semnate peste 50 de acorduri bilaterale. Namik ALIEV a precizat că partea azeră este cointeresată în dezvoltarea relaţiilor cu Republica Moldova, în special pe dimensiunea economică.