Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” a vizitat şcoala internat pentru copii cu disabilităţi

26 Decembrie 2011
În ajunul sărbătorilor de iarnă avem datoria de a împărtăşi bucuria, căldură şi dragostea sufletească cu persoanele cărora soarta nu le-a acordat şansa de a profita pe deplin de sprijinul celor apropiaţi. Acesta este cazul copiilor din şcoala internat cu disabilităţi din comuna Popeasca, Ştefan-Vodă.
 
Cu această ocazie, la 23 decembrie 2011, reprezentanţii Î.S. „Poşta Moldovei” au vizitat, cu scopuri de caritate, şcoala menţionată, pentru a felicita personalul instituţiei şi copiii, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le cadouri.
 
Doamna Ana Nimerenco, directorul şcolii internat pentru copiii cu disabilităţi, şi-a exprimat sentimentele de mulţumire administraţiei Î.S. „Poşta Moldovei” pentru cadourile oferite şi a menţionat că aceste acţiuni de binefacere aduc feeria sărbătorilor în sufletele persoanelor nevoiaşe.
 
Reprezentanţii Î.S. ”Poşta Moldovei” la rîndul lor au mulţumit gazdei pentru recitalul de colinde, cîntece şi poezii de sărbătoare, pe care l-au prezentat copiii, felicitîndu-i cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi dorindu-le împlinirea tuturor viselor.