Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Ambasada Republicii Populare Chineze în vizită la Î.S. “Poşta Moldovei”

13 Ianuarie 2012
La 12 ianuarie 2012, în incinta Î.S. „Poşta Moldovei”, a avut loc întrevederea de servciu a Domnului Vladimir CEBAN, Director General al Î.S. „Poşta Moldovei” cu reprezentantul Ambasadei Republicii Populare Chineze, Domnul PENG Guofeng.
 
În cadrul întrevederii s-a discutat despre necesitatea de colaborare între Î.S. „Poşta Moldovei” şi Ambasada Chinei. Ambasada Republicii Chineze a venit cu propunerea de a pune în circulaţie o serie comună de mărci poştale şi încheierea unor acorduri de prestare servicii de către întreprindere.
 
Domnul Peng Guofeng a menţionat faptul, că Republica Chineză se află în bune relaţii de prietenie şi cooperare cu Republica Moldova în diferite domenii. O  colaborare reciproc avantajoasă, poate fi stabilită între administraţiile poştale ale Republicii Moldova şi a Chinei, a mai subliniat domnul Peng. Ambasada Republicii Chineze este gata de a favoriza aceste relaţii, organizînd schimbul de experienţă între specialiştii ambelor administraţii poştale şi după posibilităţi, o asistenţă tehnică.
 
Domnul Vladimir Ceban, a subliniat, la rîndul său, importanţa fortificării relaţiilor reciproce între administraţiile poştale ale ambelor ţări şi a asigurat de faptul că va sprijini întru totul realizarea proiectelor de colaborare comune.