Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Ziua abonatului în Republica Moldova

22 Noiembrie 2012
Astăzi, 22 noiembrie 2012, în toate oficiile poştale din municipiu şi din ţară se desfăşoară Ziua abonatului.
 
Timp de zece ani, întreprinderea de stat „Poşta Moldovei” pune la dispoziţia editorilor de presă, centrală şi locală, un pachet de servicii, având ca obiect contractarea de abonamente la presa scrisă şi distribuirea lor la domiciliu.
 
Prezent la eveniment, domnul Ştefan Munteanu, director general al Î.S. ”Poşta Moldovei” a menţionat faptul că, prin intermediul factorilor poştali, cetăţenii noştri au acces la gama de ziare şi reviste, astfel fiind în permanenţă familiarizaţi cu cele mai importante evenimente ale ţării.
 
Din numele întregului colectiv al Î.S. ”Poşta Moldovei” şi al meu personal, îmi exprim mulţumirea, pentru colaborarea existentă între editorii de presă şi Î.S. ”Poşta Moldovei” în calitate de distribuitor de presă, a mai subliniat domnul Munteanu.
 
Î.S. „Poşta Moldovei” colaborează cu aproximativ 150 redacţii republicane, care includ în catalogul nostru de abonare circa 360 indici ai ediţiilor periodice. Anual, cu ocazia Zilei Abonatului,  Î.S. „Poşta Moldovei” emite  Catalogul special al ziarelor şi revistelor, care include peste 140 indici ai ediţiilor periodice cu preţ de abonare redus oferit de către redacţii în comun cu Î.S. „Poşta Moldovei”.
 
Anul curent redacţiile oferă o reducere de preţ de la 5 la 30%,  iar Î.S. „Poşta Moldovei”  oferă reducere din preţul de difuzare de 10% pentru toate ediţiile periodice incluse în Catalogul destinat Zilei Abonatului. Pentru stimularea celor mai activi abonaţi, astăzi, în oficiile poştale ale ţării se organizează tombole cu extragerea premiilor.
 
Cu prilejul acestui eveniment, conducerea întreprinderii a felicitat călduros toţi reprezentanţii ediţiilor periodice şi clienţii fideli ai Î.S. „Poşta Moldovei, apreciind înaltul aport al fiecăruia la contribuirea majorării cercului de abonaţi.
 
Î.S. ”Poşta Moldovei” urează tuturor celor prezenţi la eveniment participare activă, conlucrare eficientă şi îmbinarea eforturilor întru obţinerea rezultatelor frumoase.