Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Conferinţa de presă cu privire la lansarea campaniei sociale ”Un cadou – o mie de zîmbete...!”.

21 Decembrie 2012
Astăzi, 20 decembrie 2012, s-a desfăşurat Conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării de către Î.S. ”Poşta Moldovei” în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a campaniei sociale ”Un cadou – o mie de zîmbete...!”, eveniment cu o semnificaţie însemnată, scopul căreia este de a împărţi bucurii şi momente frumoase de sărbători copiilor din familiile defavorizate.
 
La conferinţă au participat Dna Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Dl. Ştefan Munteanu, Director General Î.S. “Poşta Moldovei”, Dna Mihaela Iacob, Viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi alţi reprezentanţi ai Î.S. ”Poşta Moldovei”.
 
Domnul Ştefan Munteanu, director general al Î.S. ”Poşta Moldovei”, a subliniat importanţa acestei campanii, menţionînd despre solidaritatea fiecărui cetăţean de a participa cu un mic cadou oferit din suflet  în schimbul zîmbetului a miilor de copii defavorizaţi, totodată exprimîndu-şi speranţa că această campanie va fi un imbold atît pentru întreaga societate cît şi pentru reprezentanţii întreprinderii de a organiza şi pe viitor astfel de campanii.
 
Dna Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a adăugat că această campanie face parte din acţiunile de susţinere a coeziunii sociale prin promovarea  acţiunilor de caritate şi ajutorului reciproc şi a exprimat gratitudine faţă de Î.S. ”Poşta Moldovei” pentru parteneriatul deschis şi implicarea cu dăruire în această campanie.
 
Dna Mihaela Iacob, Viceministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a venit cu un apel către reprezentanţii mass-media, care au un rol deosebit în propagarea mesajului campaniei şi mobilizarea populaţiei de a participa la acest eveniment.
 
Î.S. ”Poşta Moldovei” vine încă o dată cu îndemnul către toţi clienţii săi de a participa activ şi de a demonstra că împreună putem face fapte bune!