Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” sărbătoreşte 20 de ani de activitate

16 Aprilie 2013

Î.S. „Poşta Moldovei” sărbătoreşte 20 de ani de activitate. 20 de ani de activitate eficientă pe piaţa serviciilor poştale reprezintă ani de experienţă, succese remarcabile, calitate şi devotament profesiei.
 
 
Cu această ocazie, la 15 aprilie curent, Î.S. „Poşta Moldovei” în parteneriat cu Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii, au organizat în incinta Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici”, o festivitate extraordinară, consacrată celor două decenii de activitate ale întreprinderii.
 
Manifestarea s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi de onoare, clienţi şi parteneri ai întreprinderii.   Evenimentul a fost deschis de către directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Ştefan Munteanu, care a venit cu un mesaj de felicitare în adresa colectivului, menţionând veteranii poştei care au stat la temelia creării şi au fost pilonii de sprijin la dezvoltarea întreprinderii. „Sunt onorat să Vă adresez sincere felicitări şi recunoştinţă pentru munca depusă în atingerea cu succes a obiectivelor care stau în faţa întreprinderii”, a subliniat acesta.
 
La deschiderea evenimentului a rostit un mesaj de felicitare şi preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pârgaru, care a adus totodată în dar directorului general al Î.S. “Poşta Moldovei” un porumbel - simbolul poştei.
Pavel Filip, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, care de asemenea a fost prezent, a felicitat colectivul şi conducerea cu acest frumos prilej, dorindu-le dezvoltare dinamică în continuare şi prosperare în viitor şi a subliniat rolul important al Poştei în asigurarea comunicării între oameni.
 
În acelaşi timp Pavel Filip a trecut în revistă, ultimele realizări ale sectorului tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor din Moldova şi a menţionat “Noi vom asigura, şi în continuare, dezvoltarea întreprinderii, prin documentele de politici care urmează să fie elaborate”.
 
Partea solemnă a festivităţii a fost urmată de înmânarea diplomelor pentru merite deosebite pentru cei mai buni lucrători poştali, care au fost distinşi cu titlul onorific “Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii“.
Sărbătoarea a fost încheiată cu un program artistic susţinut de interpreţii din Moldova.