Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Lansarea serviciului „SMS Tracking”

26 Iunie 2013
În vederea acordarii unor servicii postale calitative, accesibile si eficiente populatiei, astazi, 26 iunie 2013, Î.S. „Posta Moldovei” anunta lansarea unui nou serviciu „SMS Tracking”, care va fi accesibil pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
 
Proiectul „SMS Tracking” reprezinta un serviciu prin intermediul caruia Î.S. “Posta Moldovei” ofera acum clientilor sai posibilitatea de a afla despre starea trimiterii asteptate cu ajutorul telefonului mobil, fiind abonati ai telefoniei mobile Orange sau Moldcell.
 
Pentru aceasta este necesar doar de a expedia un sms la numarul scurt 2202 cu numarul de urmarire, alocat fiecarei trimiteri expediate. Costul unui SMS este de 15 lei (inclusiv TVA). În scurt timp Beneficiarul va primi o notificare informativa despre locatia si starea trimiterii, care este urmarita pâna la momentul când va fi livrata destinatarului.
 
Punerea în aplicare a acestor solutii inteligente, bazate pe tehnologii moderne, vine sa creeze clientilor Î.S. „Posta Moldovei” cele mai comode, sigure si atractive conditii de deservire a clientilor.
 
Detalii despre conditiile de utilizare a serviciului „SMS Tracking”, modalitatea de expediere si receptionare SMS, inclusiv Regulamentul prestarii serviciului dat, le puteti afla accesând site-ul oficial al Î.S. “Posta Moldovei” www.posta.md sau apelând serviciul InfoTel la (022) 50 77 52.