Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Bishar A. Hussein a transmis un mesaj de mulţumire directorului general

10 Ianuarie 2014
În urma vizitei efectuate în perioada 6-8 noiembrie 2013, în oraşul Berna, Elveţia, la sediul UPU, directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas a primit un mesaj de mulţumire, din partea directorului general al Uniunii Poştale Universale, dl. Bishar A. Hussein. În mesajul său, Bishar A. Hussein a menţionat că salută toate proiectele derulate de Î.S. „Poşta Moldovei”, în special subliniind că apreciază mult faptul că ţara noastră acordă o atenţie deosebită tuturor activităţilor desfăşurate de Uniunea Poştală Universală şi contribuie la implementarea Strategiei Poştale de la Doha.
 
Bishar A. Hussein şi-a exprimat admiraţia pentru planurile întreprinse de managementul întreprinderii privind dezvoltarea şi modernizarea activităţii poştale, îndeosebi apreciind rolul activ pe care îl joacă poşta pe piaţa transferurilor de bani şi participarea în comerţul electronic internaţional.
 
„UPU susţine planurile Î.S. „Poşta Moldovei” de a construi o noua platformă electronică ce va oferi cetăţenilor accesul la noi servicii digitale, astfel experţii noştri de la Centrul Tehnologii Poştale vor lua parte la această iniţiativă”, a accentuat reprezentantul Uniunii Poştale Universale.
 
În final, Bishar A. Hussein a asigurat că Biroul Internaţional UPU, şi în special Programul său European şi CSI vor susţine eforturile întreprinse de Î.S. „Poşta Moldovei", în implementarea Strategiei Poştale UPU de la Doha şi a mulţumit pentru vizită şi colaborare.