Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Lansarea serviciului “Curier Rapid” la Bălți

27 Mai 2014
Directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, s-a reunit la 22 mai 2014, la o ședință de lucru în teritoriu cu salariații CP Bălți, unde au fost discutate rezultatele activității centrului de poștă pentru semestrul I al anului 2014 și identificate obiectivele de dezvoltare pe viitor.
 
În cadrul ședinței, directorul CP Bălți, Vasile Guțu, a prezentat o scurtă dare de seamă despre rezultatele activității centrului de poștă și a enumerat principalele obiective pentru următorul semestru. De asemenea, directorul a vorbit despre problemele cu care se confuntă și a subliniat importanța extinderii și promovării continue a serviciilor prestate. În continuare, au fost purtate discuții cu privire la implementarea unor noi servicii precum e-comerț și serviciile finaciar-bancare, fiind totodată identificate și soluții necesare pentru o mai bună desfășurare a activității centrului.
 
Ședința a fost încheiată cu o frumoasă surpriză oferită de Î.S. „Poşta Moldovei”, în persoana dlui Serghei Nastas, care a înmânat directorului CP Bălți, Vasile Guțu, cheile automobilului, de marca Peugeot Bipper. Automobilul a fost oferit cu ocazia extinderii serviciului “Curier Rapid”, recent lansat la nivel republican, cu scopul de a crea condiții necesare de activitate pentru serviciul de curierat, în vederea reacționării prompte la solicitările clienților.
 
Pe această cale specialiștii CP Bălți au adus mulțumiri administrației Î.S. „Poşta Moldovei” și au asigurat că această donație le va ușura mult lucrul zilnic cu clienții.