Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poșta Moldovei” păstrează aprinsă „Flacăra Speranței”

24 Iulie 2014
Î.S. „Poșta Moldovei” continuă să ofere zâmbete și cadouri copiilor defavorizați. De data aceasta reprezentanții întreprinderii, în frunte cu dl Sergiu Batiușca, director general adjunct al Î.S. „Poşta Moldovei", au efectuat o vizită la Asociația filantropică „Flacăra Speranței”, un centru ce are drept scop mobilizarea, stimularea și sprijinul copiilor cu afecțiuni, în vederea reabilitării și integrării acestora în societate, în conditii egale cu ale semenilor lor. 
 
Prima donație oferită a fost primită cu multă bucurie de copii și maturi. Copii, însoțiți de responsabilii Asociației au așteptat cu multă nerăbdare cadourile. Î.S. „Poșta Moldovei” i-a bucurat cu diverse rechizite de școală, produse igienice și multe alte produse necesare. La rândul său copii și-au prezentat lucrările realizate și au vorbit cu multă mândrie despre viața din cadrul centrului.
 
Valentina Patraş, preşedinta Asociaţiei „Flacăra Speranţei” a mulțumit mult oaspeților pentru sprijinul acordat și a subliniat că se bucură că oamenii nu râmân indiferenți de soarta acestor copii. Mai târziu, într-o scrisoare de mulțumire adresată dlui Serghei Nastas, director general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Valentina Patraş-Pulbere a menționat că a rămas profund mișcată de generozitatea Î.S. „Poșta Moldovei” și a urat frumoase realizări în continuare întreprinderii.
 
Cităm din această scrisoare:  “Ne bucură angajarea Dumneavoastră în organizarea și desfășurarea activităților caritabile. Gesturile de caritate, întreprinse de Dumneavostră vorbesc de calitățile frumoase pe care le posedați: generozitate, bunătate proverbială, altruism”.
 
Î.S. „Poșta Moldovei”  își propune să sprijine și pe viitor astfel de acţiuni de caritate ce vin în sprijinul copiilor, comunității și societății.
 
***Asociatia ,,Flacăra Speranţei’’ a fost constituită  la data de 23.11.2011. Menirea acestei organizaţii este ajutorarea copiilor cu afecţiuni, integrarea lor în societate, promovarea valorilor naţionale și culturale.