Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Reînnoirea parcului auto

13 August 2014
Astăzi, 13 august 2014, directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, Serghei Nastas, a înmânat cheile a 14 automobile, de marca VW Caddy și VW Transporter directorilor centrelor de poştă raionale.
 
Directorul general a precizat că această achiziție face parte din Planul de dezvoltare al Î.S. „Poşta Moldovei” pentru anul 2014 și reprezintă o investiție în siguranța și imaginea Întreprinderii.
 
În cuvântul său de salut Serghei Nastas a subliniat că această schimbare a fost necesară, factorul de bază fiind cheltuielile nejustificate pentru reparația mașinilor deja învechite. Noile unități de transport sunt destinate să ajute la eficientizarea transportării corespondenţei şi coletelor poştale pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
 
Autoturismele sunt adaptate specificului transportării corespondenței, și anume, dispun de sisteme de localizare GPS care permit monitorizarea traseelor automobilelor în timp real, fapt care va diminua esențial cheltuielile pentru carburanți.
 
„Este un eveniment frumos și mult așteptat. Mulțumim mult conducerii Întreprinderii, în persoana dlui Serghei Nastas pentru sprijinul acordat”, a accentuat Parascovia Chirinciuc, director CP Ungheni. Cu cuvinte de mulțumire au venit, la rândul lor, Tudor Buzu, director CPTP, Margarita Josanu, director CP Glodeni, Galina Mosoric, director CP Edineț și alții.
 
Cele 14 automobile vor fi distribuite în raioanele Cahul, Căușeni, Drochia, Edineț, Fălești, Florești, Glodeni, Hîncești, Soroca, Ungheni, Orhei și municipiul Chișinău.
 
Satisfacția clienților a fost și rămîne a fi unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii Întreprinderii, de aceea doar prin investiții în inovații vom reuși să consolidăm și să dezvoltăm Î.S. „Poşta Moldovei”, să corespundem necesităților clienților noștri și să oferim servicii de calitate.
 
 „Vreau să urez multe succese tuturor beneficiarilor și să le doresc să utilizeze aceste mașini cu multă încredere, în favoarea tuturor clienților noștri”, a concluzionat directorul general Serghei Nastas.