Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Mesaj de felicitare al directorului general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas

26 August 2014
Stimaţi colegi şi colaboratori poştali, astăzi, Centrul de Prelucrare și Transportare Poștă marchează 70 de ani de la fondare. E o perioadă plină de evenimente frumoase, ani de perfecţionare, dezvoltare, afirmare şi multă muncă.
70 ani de activitate - perioadă care are nu doar o simplă semnificaţie numerică, ci este şi un bun prilej de a analiza cele realizate şi de a trasa sarcini de viitor. Obiectivul principal a fost și rămâne însă cel de prestare a serviciilor poștale calitative clienților noștri.
 
Cu această ocazie vreau să adresez tuturor angajaților cât și veteranilor Poștei, a căror experienţă bogată a stat la baza dezvoltării Întreprinderii, sincere felicitări, urări de bine și realizări frumoase. Îmi exprim respectul și gratitudinea pentru munca Dumneavoastră și apreciez mult profesionalismul și devotamentul cu care Vă desfăşuraţi activitatea de zi cu zi.
 
Datorită abnegaţiei Dvs. și calităților profesionale care vă reprezintă, reușiți să susțineți ritmul de dezvoltare a rețelei poștale și să fiți în pas cu era noilor tehnologii.
 
Vă doresc tuturor prosperitate şi performanțe remarcabile în distinsa Dumneavoastră activitate, iar familiilor Dvs. multă sănătate și bunăstare.
 
Mult succes în toate!
 
Cu respect,
Serghei Nastas
Director General