Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Sătenii din Grozești, Nisporeni se pot bucura de un nou oficiu poștal modern

15 Septembrie 2014
Începând cu 12 septembrie curent, sătenii din Grozești, raionul Nisporeni, se vor bucura de un nou oficiu poștal, mai modern, cu o gamă mai variată de servicii.
 
La ceremonia de inaugurare a participat Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip și Directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas.
„Dincolo de condițiile moderne, venim cu servicii noi, fapt care demonstrează că nu facem numai politici și strategii, dar și lucruri concrete aproape de oameni și de necesitățile lor”, a declarat Pavel Filip. Ministrul a reamintit, în acest context, că din 6 octombrie cetățenii Republicii Moldova vor putea transmite bani din Italia acasă și invers prin intermediul oficiilor poștale contra unui comision de doar 5 euro pentru sume de până la o mie de euro. La aceeași înțelegere s-a ajuns și cu autoritățile poștale din Portugalia și Spania, astfel încât în scurt timp să înceapă transferurile către Moldova și din aceste țări.
 
Serghei Nastas, la rîndul său, a felicitat colectivul Oficiului Poștal Grozești, dorindu-le sănătate, realizări noi în activitatea profesională şi cât mai mulţi clienţi fideli și a menționat că „scopul nostru este de a moderniza toate oficiile poștale sătești și sînt ferm convins că odată cu deschiderea unor astfel de oficii poştale rurale moderne va fi posibilă majorarea veniturilor întreprinderii, dezvoltarea infrastructurii Î.S. „Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere modernă şi prosperă”.
 
La ceremonia de inaugurare a noului sediu poștal a venit întregul sat. Oamenii s-au bucurat că au un oficiu poștal modern, unde vor putea veni cu plăcere. Cu ocazia evenimentului, poștărița din sat a primit în dar de la conducerea Î.S. „Poșta Moldovei” o bicicletă cu care, spune ea, va ajunge mai ușor la fiecare familie din localitate. Totodată, OP a primit și o imprimantă multifuncțională care va facilita procesul tehnolohic a operatorului poștal și întru satisfacerea necesităților clientului.
 
Oficiul Poştal este înzestrat cu echipament de calcul modern și asigură toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii a personalului din oficiu cît şi pentru utilitatea şi plăcerea estetică a clientelei. Noul sediu a fost inaugurat într-o clădire reconstruită din temelie, iar cheltuielile au fost acoperite integral de Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”.