Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” continuă desfășurarea Concursului Măiestriei Profesionale

17 Septembrie 2014
An de an, Î.S. „Poşta Moldovei”  în comun cu Federaţia Sindicatelor din Comunicaţii din Republica Moldova organizează Concursul măiestriei profesionale, fapt devenit deja tradiție.
 
Obiectivele principale ale Concursului măiestriei profesionale a lucrătorului poştal sunt: promovarea profesiei lucrătorului poştal, perfecţionarea competenţelor profesionale complexe prin extinderea experienţei avansate, creşterea competitivităţii salariaţilor, sporirea calităţii serviciilor poştale prestate,  promovarea imaginii pozitive a Î.S. „Poşta Moldovei”.
 
Concursul se organizează pentru următoarele categorii:
 
  1. Cel mai bun şef al oficiului poştal
  2. Cel mai bun operator poştal
  3. Cel mai bun poştaş
 
În acest an concursul măiestriei profesionale a lucrătorului poştal se organizează pe etape, la nivel local şi republican. 
 
Etapa I de nivel local s-a desfășutrat în cadrul filialelor în perioada 20 iulie – 20 august 2014, la care au participat salariaţi din toate oficiile poştale și în urma căreia au fost selectați câte un câştigător pentru fiecare categorie din concurs, care va participa la etapa următoare.
 
Etapa a II-a, de nivel zonal, se organizează  în perioada 20 august – 20 septembrie 2014  de către Î.S. „Poşta Moldovei” în colaborare cu filialele selectate pentru petrecerea Concursului la această etapă.  În urma  acestei etape  vor fi promovați  trei câştigători (deţinători ai locurilor I, II şi III) pentru fiecare categorie din concurs, pentru fiecare zonă, care vor participa la etapa finală a Concursului.
 
În etapa finală, de nivel republican, care va avea loc în perioada 20 – 30 septembrie 2014, vor participa deţinătorii locurilor I, II şi III din etapa a II-a.
Decernarea premianţilor Concursului măiestriei profesionale a lucrătorului poştal se va efectua în cadrul şedinţei solemne dedicată „Zilei profesionale a lucrătorului poştal - 9 Octombrie”.
 
Conducerea Î.S. „Poşta Moldovei” urează baftă și succes tuturor participanților la Concursul Măiestriei Profesionale!