Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou Centru de Poștă la Cantemir

10 Octombrie 2014
Angajaţii poştali din Cantemir au avut astăzi parte de o sărbătoare dublă. De Ziua Mondială a Poştei şi a Lucrătorului Poştal în Republica Moldova, în oraş a fost inaugurat un nou Centru Poştal. Oficiul a fost reconstruit, modernizat şi dotat cu echipamente de ultimă generaţie.
 
La ceremonia de inaugurare a participat Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, președintele raionului Cantemir, Andrei Malașevschi și conducerea Î.S. „Poșta Moldovei” în frunte cu directorul general, Serghei Nastas.
 
Serghei Nastas a felicitat angajații Poștei Moldovei cu ocazia sărbătorii profesionale, mulțumindu-le pentru munca deloc ușoară de zi cu zi, dorindu-le sănătate, realizări noi în activitatea profesională şi cât mai mulţi clienţi fideli. Directorul a asigurat că va continua modernizarea tuturor oficiilor poștale sătești și va îmbunătăți condițiile de muncă ale poștalilor.
 
Cu sincere felicitări și urări de bine pentru angajații poștei cu deschiderea CP a venit și Ion Pîrgaru care a menționat că Republica Moldova este cunoscută peste hotare, în afară de alte lucruri, prin ștampila Poștei Moldovei și serviciile pe care le prestează.
 
Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Pavel Filip, la rîndul său a felicitat angajații oficiului poștal cu trecerea în „casă nouă” și a menționat că modernizarea serviciilor poștale este o prioritate în activitatea instituției pe care o conduce.
 
Cu prilejul sărbătorii, poștașii din orașul Cantemir au primit în dar cîte o bicicletă. Totodată, conducerea Î.S. „Poșta Moldovei” a oferit Centrului de Poștă Cantemir și o imprimantă multifuncțională care va facilita procesul tehnologic al operatorului poștal.
 
****Clădirea CP Cantemir a fost construită în anul 1977 și de atunci nu a fost reparată. Angajații poștei au așteptat cu nerăbdare să-și înceapă lucrul în noul sediu. Pentru reconstrucția și modernizarea Centrului de Poștă din Cantemir s-a investit peste 1 milion de lei și cheltuielile au fost acoperite integral de Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”.