Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Inaugurarea acțiunii “Ziua Abonatului - 2015”

11 Decembrie 2014
Chișinău 11 decembrie 2014.
 
Mai mulţi editori, reprezentanţi ai ediţiilor periodice şi consumatori de presă au participat astăzi la Ziua abonatului - 2015. Evenimentul este organizat anual de Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” în colaborare cu partenerii săi din presa scrisă.
 
Acţiunea se desfăşoară tradiţional la fiecare sfîrşit de an, cînd doritorii de a abona ziare şi reviste pot beneficia de reduceri de la 5% pînă la 25%. „Aceste reduceri au o mare însemnătate mai ales pentru pensionari sau persoanele cu dizabilităţi care de obicei sînt abonaţii fideli ai ediţiilor periodice. Pe parcursul zilei, serviciul va fi accesibil în toate cele 1048 de oficii poştale din ţară”, a menţionat în debutul evenimentului Ludmila Corceac, prim-director general adjunct al Î.S. „Poşta Moldovei”.
 
Tot astăzi, Î.S. „Poşta Moldovei” a lansat „Catalogul ziarelor şi revistelor – 2015” care include în jur de 150 indici ai ediţiilor periodice cu preţ de abonare redus, oferit de către 60 editori de presă autohtonă de comun cu Î.S. „Poşta Moldovei”. Pe lîngă publicaţii din Republica Moldova, catalogul propune spre abonare şi ediţii periodice din România, Germania, Franţa, SUA, Spania, Italia, Marea Britanie, Rusia, Ucraina şi Belarus.
 
Presa a avut o evoluţie îndelungată, înainte să ajungă ceea ce este în zilele noastre. Chiar dacă astăzi, în era tehnologiilor, presa a mai cedat din terenul său, ea în continuare rămâne a fi “puterea a patra” a unui stat.