Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Dezvoltarea relațiilor bilaterale cu Eesti Post

19 Martie 2015
Î.S. „Poşta Moldovei” continuă să dezvolte relații bilaterale cu administrațiile poștale din lume, în vederea implementării noilor proiecte, obiectivul principal fiind creșterea calității serviciilor poștale din țară și alinierea acestora la standardele internaționale.
 
Astfel, delegația Republicii Moldova în componența directorului general al Î.S. „Poșta Moldovei” - domnul Serghei Nastas și domnul Anatolie Stațiuc, director Directia Logistică, în perioada 19 – 20 martie 2015, efectuează o deplasare de serviciu în orașul Tallin, Estonia, pentru a se întruni cu oficialii administraţiei poştale locale – Eesti Post, administrată de domnul Aavo Kärmas, director general.
 
Obiectivul principal al vizitei este schimbul de experiență și implementarea noilor servicii în vederea dezvoltării și modernizării rețelei logistice de distribuire și colectare a trimiterilor poștale.
 
Agenda de serviciu a delegației ÎS "Poșta Moldovei" a inclus și întrevederea cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Estonia domnul Victor Guzun.
 
În cadrul discuțiilor vor fi prezentate obiectivele de dezvoltare ale întreprinderii și extinderea gamei de servicii poștale la nivel internațional.