Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni până vineri 08:00 - 17:00

Oficiul poștal din comuna Pelivan, raionul Orhei, și-a reluat activitatea după reparație

4 Iunie 2015
Astăzi, 4 iunie 2015, după o reparație capitală, și-a reluat activitatea oficiul poştal Pelivan, din cadrul Centrului de Poștă Orhei.
 
La ceremonia de deschidere au participat Directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, dl Serghei NASTAS, şefii subdiviziunilor din cadrul aparatului de dirijare al întreprinderii şi reprezentanţi ai colectivului CP Orhei.
 
Ca rezultat al activităţii economico-financiare pozitive din anul 2014, Î.S. „Poşta Moldovei” a alocat resursele financiare necesare pentru a efectua reparaţii capitale în oficiile poştale din republică. Astfel, a fost renovat și oficiul poştal din comuna Pelivan, Orhei.
 
Similar cu alte oficii poștale, OP Pelivan a fost modernizat și înzestrat cu echipament de calcul performant, asigurînd astfel angajaților oficiului toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii, iar clienților confort, ambianță plăcută și servicii de calitate.
 
Dl Serghei Nastas şi-a exprimat speranţa că modernizarea și renovarea rețelei logistice a Î.S. ”Poșta Moldovei” va spori imaginea întreprinderii și nivelul de satisfacție al clientelei. Dezvoltarea infrastructurii Î.S. „Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă şi competitivă oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește nivelul de calitate al serviciilor poștale prestate, a menționat dl Nastas.
 
Directorul general al Î.S. ”Poșta Moldovei” nu a ezitat să felicite întreg colectivul Centrului de Poştă Orhei pentru munca depusă întru realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dorindu-le sănătate, realizări noi în activitatea profesională şi cît mai mulţi clienţi fideli.