Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Deschiderea oficiului poștal din satul Ghindești, raionul Florești

12 Iunie 2015
Pornind de la grija pentru clienții săi și de la necesitatea de a presta servicii poștale de calitate, Î.S. ”Poșta Moldovei” și-a stabilit prin planul de dezvoltare al întreprinderii obiectivul de a asigura condiții bune pentru desfășurarea activității angajaților săi și deservirea calitativă a clienților.
 
În acest sens, după puțin timp de la deschiderea oficiului poștal din comuna Pelivan, raionul Orhei, astăzi, după o reparație capitală își reîncepe activitatea oficiul poștal din comuna Ghindești, raionul Florești. La fel ca și alte oficii poștale reparate pînă în prezent, OP Ghindești a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design.
 
Prezent la evenimentul de deschidere, domnul Serghei NASTAS, Director general al Î.S. ”Poșta Moldovei” a menționat faptul că întreprinderea deține o rețea de 1148 oficii poștale, dintre care cca 1000 sunt situate în localitățile rurale. Î.S. ”Poșta Moldovei” este mereu aproape de necesitățile clienților săi, de aceea se depun toate eforturile pentru modernizarea rețelei de oficii poștale. În acest sens, de la începutul anului au fost renovate, sau total reparate peste 40 de oficii poștale din țară. Î.S. ”Poșta Moldovei” va continua să investească în modernizarea rețelei sale de oficii poștale, pentru a putea deveni o întreprindere competitivă și prosperă, a mai adăugat domnul Nastas.   
 
Directorul general a felicitat întreg colectivul CP Florești, precum și locuitorii satului Ghindești cu realizarea obținută, dorindu-le sănătate și succes în activitate, iar locuitorilor din Ghindești servicii poștale de calitate.