Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Parcul auto al Î.S. ”Poșta Moldovei” a fost renovat și completat

15 Iulie 2015
În tendința sa de a moderniza rețeaua logistică și de a obține noi performanțe de calitate a deservirii clientelei, Î.S. ”Poșta Moldovei” continuă să-și modernizeze parcul său auto. Planul de dezvoltare și modernizare al Î.S. ”Poșta Moldovei” presupune printre alte obiective strategice și completarea parcului de automobile al întreprinderii cu mașini noi pentru transportarea poștei atât pe rutele municipale, cât și pe cele republicane.
 
În acest sens, astăzi Directorul general al Î.S. ”Poșta Moldovei”, domnul Serghei Nastas  a  înmânat Centrului de Poștă Șoldănești cheile de la automobilul Volkswagen Caddy, dorindu-le mult succes în activitate, mulți clienți fideli și siguranță în drum.
 
Pe parcursul unui an Î.S. ”Poșta Moldovei” a procurat 12 automobile pentru rutele raionale și 5 mașini pentru rutele municipale Chișinău  și planifică treptat să achiziționeze și alte automobile noi pentru asigurarea  securității trimiterilor poștale, rapidității de livrare a poștei și calitate a serviciului poștal.