Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Mesaj de felicitare al dlui Serghei Nastas, Director general al Î.S. ”Poșta Moldovei” cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova

9 Octombrie 2015
Astăzi am o ocazie deosebită de a adresa mulţumiri tuturor lucrătorilor ramurii poştale pentru abnegaţia, dăruirea şi munca asiduă pe care o depun.
 
Poşta Moldovei funcţionează, în primul, rînd datorită profesionalismului, onestităţii şi devotamentului dumneavoastră, al postaşilor din toată ţara. Încrederea şi popularitatea de care vă bucuraţi în societate, reprezintă cea mai bună imagine şi cea mai eficientă publicitate pentru întreprindere.
 
Cheia succesului în orice organizaţie sunt oamenii care muncesc în ea, angajaţii care depun tot sufletul în activitatea pe care o fac. De la poştaşul care distribuie corespondenţa, până la personalul din administraţie, fiecare îşi aduce aportul la conturarea rezultatelor finale.
 
Cu ocazia Zilei mondiale a poştei şi a Zilei lucrătorului poştal din Republica Moldova adresez sincere felicitări tuturor celor care îşi dedică forțele, cunoştinţele şi aptitudinile sale întru deservirea celui mai eficient mijloc de comunicare care este POŞTA. Vă doresc mult succes în continuare, prosperare, clienţi fideli şi multă sănătate dumneavoastră și oamenilor dragi ce vă înconjoară!
 
Cu profund respect,
Serghei Nastas
Director general al ÎS "Poșta Moldovei"