Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. ”Poșta Moldovei” aduce sărbătorile de iarnă copiilor

1 Decembrie 2015
Astăzi, 1 decembrie 2015 în incinta oficiului poștal MD-2012 s-a desfășurat acțiunea ”Primește o scrisoare de la Moș Crăciun”. Această acțiune este organizată anual de către Fundația de Caritate pentru copii ”Clipa Siderală” cu susținerea Î.S. ”Poșta Moldovei”.
 
La eveniment au participat copii de la liceele și gimnaziile din mun. Chișinău, precum și reprezentanți ai Î.S. ”Poșta Moldovei” și aI Fundației de Ceritate ”Clipa Siderală”.
 
Începînd cu anul 2001, anul fondării ”Academiei lui Moș Crăciun”, Î.S. ”Poșta Moldovei” susține anual acțiunea ”Primește o scrisoare de la Moș Crăciun”. Datorită acestei acțiuni fiecare copil, dar și matur, are posibilitatea de a scrie o scrisoare lui Moș Crăciun și să primească un răspuns, fără aplicarea timbrelor sau taxelor poștale. Poșta Moldovei s-a angajat să distribuie gratuit scrisorile copiilor adresate lui Moș Crăciun de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cît și răspunsul la ele.
 
Scrisorile pot fi depuse în orice oficiu poștal din țară, cît și în lădițele poștale amplasate în locurile publice. Anul curent, prin intermediul Î.S. ”Poșta Moldovei” au fost expediate peste 2000 de scrisori și circa 250 de copii au primit deja un răspuns de la Moș Crăciun.
 
Conducerea Î.S. ”Poșta Moldovei” nu poate rămîne indiferentă față de inițiativa Fundației de Caritate, recunoscînd că sărbătorile de iarnă sunt cele mai deosebite, iar Moș Crăciun este personajul cel mai îndrăgit atît de copii, cît și de maturi. Poșta Moldovei va rămîne alături de cei ce expediază scrisori lui Moș Crăciun, aducînd în fiecare casă bucurii și feeria sărbătorilor de iarnă.
 
Poșta Moldovei – tradiție, atitudine, viitor!