Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” organizează Ziua Abonatului în Republica Moldova

10 Decembrie 2015
Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” marchează astăzi, 10 decembrie 2015, Ziua Abonatului. Cu această ocazie, circa 43 de ediţii periodice din ţară îşi invită cititorii la oficiile poştale pentru a-şi perfecta abonamente la publicaţiile autohtone. Ziua Abonatului este un eveniment organizat anual, începând cu 2003, de către „Poşta Moldovei”, în colaborare cu instituţiile de presă din Republica Moldova. 
 
La eveniment au participat oficialităţi de rang înalt, reprezentanţi ai Î.S. „Poşta Moldovei”, editori, reprezentanţi ai ediţiilor periodice şi consumatori de presă etc.
 
Vitalie Ciolac, viceministrul în exerciţiu al Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a vorbit despre importanța colaborării între Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei” și editorii presei scrise, fapt ce a contribuit la reducerea semnificativă a tarifelor la publicaţiile periodice şi constituie un beneficiu pentru mulţi cititori interesaţi de abonamentele la ediţiile preferate. Totodată, viceministrul MTIC a menţionat că „Guvernul Republicii Moldova susţine dezvoltarea dinamică a operatorului poștal desemnat al republicii Moldova şi a presei scrise, care contribuie la sporirea numărului de abonaţi”.
 
Directorul general adjunct al Î.S. „Poşta Moldovei”, Sergiu Batiuşca, a remarcat faptul că în anul curent, doritorii de a se abona la ziare şi reviste au beneficiat de reduceri la toate ediţiile periodice incluse în „Catalogul ziarelor şi revistelor speciale”, editat cu această ocazie.
 
De Ziua Abonatului 2015, Î.S. ”Poșta Moldovei” a fost gazda editorilor de presă care au lansat promoţii consistente pentru iubitorii presei scrise. Drept urmare, consumatorii de presă scrisă au beneficiat de reduceri de până la 25 % la abonamente din partea redacţiilor periodice republicane.
 
Mai mult decât atât, editorii de presă au organizat diverse tombole cu premii, iar cei prezenţi la eveniment au primit gratis nu doar ziare şi reviste, dar şi cărţi, calendare, umbrele şi obiecte pentru birou. 
 
Cea mai mare amploare, Ziua abonatului a avut loc în incinta oficiului poştal MD – 2012, din Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 134, unde redacţiile ediţiilor periodice şi-au amplasat standurile.
 
Cu prilejul acestui eveniment, administraţia întreprinderii a felicitat călduros toţi reprezentanţii ediţiilor periodice şi clienţii fideli ai Î.S. „Poşta Moldovei”, urându-le o conlucrare eficientă şi fructuoasă, apreciind performanţele obţinute şi aportul fiecăruia la majorarea numărului de abonaţi.