Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Centrul de Poștă Briceni are un nou director

22 Decembrie 2015
Astăzi, 22 decembrie 2015 a fost investit în funcție directorul Centrului de Poștă Briceni, doamna Cristina Rață.
 
Domnul Serghei Nastas, director general al Î.S.”Poșta Moldovei” a prezentat-o colectivului CP Briceni, menționînd faptul că doamna director are experiență managerială de durată, fiind un bun specialist în domeniile în care a activat anterior. Domnul Nastas a mai accentuat necesitatea și importanța prezenței specialiștilor de nivel înalt la conducerea filialelor din regiunile țării pentru a menține continuitatea proceselor de dezvoltare în sectorul poștal, dar și pentru consolidarea colectivelor de poștă. Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” primesc servicii de calitate și sunt satisfăcuți de nivelul de deservire, doar atunci cînd activitatea oficiilor poștale este bine pusă la punct și este ghidată de un personal competent și instruit, a conchis domnul director general.
 
În final, Serghei Nastas a dorit doamnei Rață succese mari în activitatea sa de director CP Briceni, urîndu-i sănătate, prosperitate, realizări mari și cît mai mulți clienți fideli.
 
Tot în cadrul deplasării sale de serviciu, directorul general a vizitat Oficiul Poștal Cupcini și Oficiul Poștal Brătușeni, care au fost recent renovate și modernizate, pentru a verifica activitatea acestora. În urma vizitei s-a constatat un nivel înalt de satisfacție a clientelei, dar și a angajaților oficiilor poștale menționate vis-a-vis de condițiile superbe care le-au fost create, dar și de serviciile calitative de care beneficiază populația localităților date.