Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Oficiile poștale din satele Costești și Ulmu, Ialoveni și-au reluat activitatea după reparație

23 Decembrie 2015
Astăzi, 23 decembrie 2015, după o reparație capitală, și-au reluat activitatea oficiile poştale Costești și Ulmu din cadrul Centrului de Poștă Ialoveni.
 
La ceremoniile de deschidere au participat Directorul general al Î.S. „Poşta Moldovei”, dl Serghei Nastas, primarii localităților, şefii subdiviziunilor din cadrul aparatului de dirijare al întreprinderii şi reprezentanţi ai colectivelor CP Ialoveni.
 
Dl Serghei Nastas, a accentuat faptul că dezvoltarea infrastructurii Î.S. „Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă şi competitivă, oferă posibilitatea de a crea condiții bune de lucru pentru angajații oficiilor poștale și de a crește nivelul de calitate al serviciilor poștale prestate. Î.S. ”Poșta Moldovei va continua să investească și în anul 2016 pentru schimbarea imaginii instituției din subordine, fapt ce va spori nivelul de satisfacție al clientelei, a mai adăugat Directorul general.
 
Atît locuitorii satelor Costești și Ulmu, cît și angajații oficiilor poștale au ținut să mulțumească conducerii Î.S. ”Poșta Moldovei” pentru investiția făcută și pentru condițiile în care vor fi deserviți clienții noștri.
 
Pe parcursul ultimilor doi ani, Î.S. „Poşta Moldovei” a alocat resursele financiare necesare pentru a efectua reparaţii capitale în 40 de oficii poștale. Astfel, au fost renovate și oficiile poştale din localitățile Coștești și Ulmu. Aceastea au fost modernizate și înzestrate cu echipament de calcul performant, asigurînd astfel angajaților oficiului toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţii.
 
Directorul general al Î.S. ”Poșta Moldovei” nu a ezitat să felicite întreg colectivul Centrului de Poştă Ialoveni pentru munca depusă întru realizarea obiectivelor generale ale întreprinderii, dar și cu prilejul sărbătorilor de iarnă, dorindu-le sănătate, realizări noi în activitatea profesională şi cît mai mulţi clienţi fideli.