Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Centrul de Poștă Soroca are un nou director

2 Februarie 2016
Începând cu 1 februarie 2016, Centrul de Poștă Soroca are un nou director - domnul Iurie Crețu, învestit în funcție în urma unui concurs de angajare.
 
La şedinţă de lucru organizată cu acestă ocazie, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, l-a prezentat pe noul director colectivului Centrului de Poștă Soroca, menționînd că dl Iurie Crețu are experiența managerială necesară gestionării domeniului financiar-bancar, fiind un bun specialist şi, totodată, dornic de a contribui la îmbunătățirea serviciilor poştale și financiar-bancare conform Planului de dezvoltare a Î.S. ”Poșta Moldovei” pentru anii 2013-2016.
 
Dl Serghei Nastas a vorbit şi despre proiectele de modernizare ale instituției, care vor spori performanţa, accesibilitatea şi competitivitatea serviciilor poştale în toate zonele țării, acţiuni care, în acelaşi timp, vor determina creşterea nivelului de satisfacție al clienţilor.
 
De asemenea, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei” s-a referit și la faptul că în anul curent, angajații centrelor de poștă vor beneficia de majorarea salariilor, pentru a menține continuitatea proceselor de dezvoltare în sectorul poştal, dar și pentru consolidarea colectivelor de poștă.
 
Precum modernizarea rețelei de transport auto este o prioritate pentru îmbunătățirea serviciilor poştale, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, a asigurat că în decurs de o lună va fi achiziționat un automobil Centrului de Poștă Soroca pentru livrarea trimiterilor poștale și siguranța acestora.
 
În final, Serghei Nastas i-a urat noului director CP Soroca succes în realizarea obiectivelor trasate, dorindu-i sănătate, prosperitate, realizări mari și cît mai mulți clienți fideli.