Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

CP Criuleni are un nou director

5 Februarie 2016
Astăzi, 5 februarie 2016, a fost învestit în funcție directorul Centrului de Poștă Criuleni domnul Grecu Ion, desemnat în funcție în urma unui concurs de angajare.
 
La şedinţă de lucru organizată cu acestă ocazie, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, l-a prezentat pe noul director colectivului Centrului de Poștă Criuleni, menționînd că dl Ion Grecu are experiență managerială de durată, fiind un bun specialist în domeniile în care a activat anterior şi, totodată, dornic de a contribui la îmbunătățirea serviciilor poştale conform Planului de dezvoltare a Î.S. ”Poșta Moldovei” pentru anii 2013-2016.
 
Dl Serghei Nastas a vorbit şi despre proiectele de modernizare ale instituției, care vor spori performanţa, accesibilitatea şi competitivitatea serviciilor poştale în toate zonele țării, acţiuni care, în acelaşi timp, vor determina creşterea nivelului de satisfacție al clienţilor.
 
De asemenea, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei” s-a referit și la faptul că în anul curent, angajații centrelor de poștă vor beneficia de majorarea salariilor, pentru a menține continuitatea proceselor de dezvoltare în sectorul poştal, dar și pentru consolidarea colectivelor de poștă.
 
În final, Serghei Nastas i-a urat noului director CP Criuleni succes în realizarea obiectivelor trasate, dorindu-i sănătate, prosperitate, realizări mari și cît mai mulți clienți fideli.