Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Cu trei automobile mai mult, în parcările centrelor poștale

6 Mai 2016
Trei centre de poștă din raionul Criuleni, Leova și Rezina au fost dotate cu câte un automobil marca Wolksvagen Caddy. Cheile au fost înmânate de către Serghei Nastas, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, managerilor celor trei reprezentanțe poștale.
 
Directorii Boistean Zinaida, Amarfii Valeriu și Grecu Ion au adus mulțumiri conducerii de vârf pentru posibilitatea de a lărgi rețeau de transport, oferind astfel servicii de calitate clienților.
 
La rândul său, directorul general, Serghei Nastas a ținut să precizeze că noile achiziții urmează să fie utilizate în scopuri lucrative, sporind productivitatea înreprinderii. Vehiculele sunt destinate pentru transportarea poștei, fiind dotate la rândul lor cu cele necesare pentru asigurarea securității și integrității trimiterilor poștale. Totodată Serghei Nastas a vorbit și despre aportul fiecărui muncitor în parte, menționând necesitate de a majora salariile întru motivarea angajaților.
 
Pe parcursul ultimilor doi ani, Î.S. „Poșta Moldovei” a procurat 25 de automobile care deservesc rutele raionale: 5 mașini sunt responsabile pentru transportări municipale iar 2 automobile pentru rutele republicane și 6 automobile pentru serviciul „Curier rapid”. Atât numărul vehiculelor care transportă scrisori și colete cât și numărul mașinilor de încasare urmează să crească în următorii ani pentru a spori livrarea rapidă și calitativă a serviciilor poștale.