Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Încă un oficiu poștal pentru comoditatea clienților

10 Mai 2016
Locuitorii satului Sărata Galbenă din raionul Hâncești vor fi deserviți într-un  oficiu poștal renovat situat chiar în incinta primăriei. Reprezentanța poștală este una impunătoare, având la activ cinci poștași, un operator și un șef de oficiu.
 
Prezent la eveniment, Vasile Botnari, ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor a ținut să accentueze importanța unei reprezentanțe poștale atât timp cât întreprinderea rămâne a fi o instituție cotată în rândul clienților. Mai mult decât atât, funcționarul a vorbit și despre modernizarea Î.S. ”Poșta Moldovei” care în timp a demonstrat realizări remarcabile. În același timp, ministrul a venit cu un dar pentru colectivul oficului. Acesta le-a oferit un cooler pentru apă și un condiționer pentru a face față arșiței.
 
La rândul său, Serghei Nastas, directorul general Î.S. ”Poșta Moldovei” a mulțumit primăria satului pentru colaborare, astfel datorită unui parteneriat, localnicii vor avea posibiliteate să beneficieze de un spectru larg de servicii poștale. „În ultima perioadă, Poșta ține mâna pe pulsul inovațiilor astfel se mizează pe o modernizare completă a înreprinderii. Acest fapt ar însemna nu doar o deservire calitativă și o atitudine la nivel față de client dar și condiții mai bune de muncă pentru personal”, a conchis managerul.
 
La deschiderea oficială au fost prezenți și cei fără de care evenimentul nu ar avea loc și anume reprezentanții autorităților locale. Primăria a fost cea care a oferit ajutor și împreună cu întreprinderea de stat au pus temelia noului oficiul MD 3446.
 
Cel care a avut grijă ca munca poștașilor să fie mai ușoară este Ion Pîrgaru, președintele Sindicatelor. Acesta a oferit în dar cinci biciclete noi. Astfel,  viteza de deservire a clienților va fi una pe potrivă „Vreau să cred că acest transport ecologic oferit în dar poștașilor le va face munca plăcută și interesantă”.
 
Î.S.”Poșta Moldovei” își extinde și modernizează considerabil rețeua. De la începutul anului au fost deschide în întreaga republică 6 oficii și agenții poștale, fiind oferite zeci de locuri de muncă.