Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou director în fruntea Centrului de Poștă Strășeni

2 August 2016
Victor Capațina este noul director al Centrului de Poștă Strășeni. Managerul a fost numit în funcție de către directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, domnul Serghei Nastas. Începând cu ziua de astăzi, proaspătul șef va avea în subordinea sa un numeros colectiv, care va trebui îndrumat spre obținerea noilor performanțe.
 
În cadrul ședinței de lucru, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei” a menționat că experiența managerială de peste 16 ani a noului director îi va permite să ofere un nou suflu Centrului de Poștă Strășeni. Totodată Serghei Nastas a ținut să precizeze și despre noile oportunități pe care le oferă întreprinderea clientului său. „Poșta merge într-un ritm cu clientul, care are nevoie de servicii calitative, executate într-un timp record, motiv din care astăzi ne bucurăm de atitudinea pozitivă a beneficiarilor. Trebuie să menționez, că noile servicii, printre care se numără și cardul de pensii Co-brand, aduc rezultate bune și asta trebuie doar să ne motiveze să mergem înainte”, a reiterat directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”.
 
Tot în cadrul ședinței, directorul general a mai vorbit despre necesitatea de a majora salariile pentru poștași, fapt care se va întâmpla în scurt timp, motivația pentru angajați fiind actualmente o prioritate.
 
Pe final, Serghei Nastas a urat succes noului director și a îndemnat lucrătorii să muncească în continuare pentru a atinge noi performanțe.