Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Centrul de Poștă Șoldănești are un nou director

3 August 2016
Schimbări majore la Centrul de Poștă Șoldănești. Felicia Catrinici este noul director care intră în drepturi legale începând cu ziua de astăzi. Datorită experienței manageriale de peste 25 de ani, colectivul în fruntea căruia va sta, urmează să atingă noi performanțe.
 
Funcția a fost oferită de către directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas care a atras tuturor atenția asupra performanțelor obținute pe parcursul carieri de către noul șef. În acest sens, înțelepciunea și iscusința în a îndruma colective numeroase, va constitui un avantaj. Tot în cadrul ședinței, directorul general a mai vorbit despre  necesitatea de a moderniza în continuare instituția, precizând importanța îmbunătățirii calității de deservire a clientului. De asemenea, un accent aparte a fost pus și pe salarizarea angajaților, în special a poștașilor care zilnic parcurg kilometri pentru a-și executa meseria.   
 
Pe final, Serghei Nastas a urat succes noului director și a îndemnat lucrătorii să muncească în continuare pentru a obține noi victorii.