Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Mesajul de felicitare al directorului general “Poșta Moldovei ”, Serghei Nastas, cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova

7 Octombrie 2016
Stimați colegi,
Stimați colegi,
 
Vă felicit cu sărbătoarea noastră profesională - Ziua Mondială a Poștei, pe care o marcăm anual.
 
Munca Dumneavoastră grea, pe care o depuneți zi de zi, asigură integritatea și prosperitatea sectorului poștal din Republica Moldova. Suntem o echipă mare și unită, care a demonstrat că întreprinderea ”Poșta Moldovei” se află în continuă mișcare și dezvoltare. Oferim servicii de calitate, rapide şi moderne - totul datorită unui scop comun. 


 
Acest an a fost unul productiv: au fost renovate și deschise numeroase oficii poştale în diferite raioane ale ţării, am încercat şi am reuşit să readucem modernul acolo unde unii l-au considerat de nerealizat, am diversificat gama de servicii prestate și am modernizat locurile de muncă ale operatorilor poștali. 
 
Lucrătorul poștal a fost, este și va fi aproape de oameni în cele 1264 de oficii poștale. Acest merit se datorează întregului colectiv, constituit din mii de lucrători ai întreprinderii. Datorită responsabilității, perseverenței și suportului colegial, reușim să creăm oportunități de continuă dezvoltare.
 
În acest context, țin să-i salut și să le spun ”Bine ați venit” tinerilor specialiști, care au decis să fie și ei parte integrantă a echipei noastre - familia „Poșta Moldovei”. Cred, că munca și energia specifică generației tinere de astăzi va contribui la implementarea noilor idei, proiecte și tehnologii.
 
Astăzi, lucrătorii din Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" au cu ce se mândri.
 
Vreau să vă felicit din suflet cu ocazia sărbătorii profesionale şi să vă asigur de toată susținerea mea în continuare, la fel cum am făcut-o şi până acum. Vă doresc sănătate şi multă răbdare. Avem în față un parcurs optimist, multă muncă în continuare, dar şi remunerări pe măsură. Cu riscul de a mă repeta, vreau să vă asigur încă o dată că ţin mult la devotamentul vostru şi apreciez munca pe care o depuneţi zilnic.
 
Succese mari pe tărâmul profesional și prosperitate familiilor Dumneavoastră!
 
 
.