Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Centrul de poștă Strășeni și-a suplinit parcul de automobile

12 Octombrie 2016
Î.S. “Poșta Moldovei” își modernizează rețeaua logistică și își extinde parcul de automobile. Astfel, astăzi 12 octombrie 2016, directorul general, Serghei Nastas, a înmânat managerului Centrului de poștă Strășeni, cheile unui nou automobil Volkswagen Caddy. 
 
Extinderea parcului de automobile face parte din planul de dezvoltare și modernizare al Î.S. ”Poșta Moldovei”, care presupune completarea parcului de automobile al întreprinderii cu mașini noi pentru transportarea poștei atât pe rutele municipale, cât și pe cele republicane.
 
Directorul general, Serghei Nastas a menționat că “noile unități de transport sunt menite să ajute la eficientizarea transportării corespondenţei şi coletelor poştale pe întreg teritoriul țării. În acest sens, dotarea Centrului de poștă Strășeni cu un nou automobil este binevenită și va spori viteza de livrare a poștei și calitatea serviciului poștal”.
 
Pe parcursul ultimilor trei ani, Î.S. ”Poșta Moldovei” a procurat 45 de automobile. Astfel, rutele raionale sunt deservite de 30 de vehicule, 2 mașini deservesc traseele republicane, 5 - cele municipale, 6 autotorisme au fost procurate pentru serviciul "Curier Rapid", iar 2 mașini au fost achiziționate pentru serviciul de încasare.