Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Ridică-ți gratuit coletul de la Post - Terminal

18 Noiembrie 2016
Î.S. „Poșta Moldovei” vine cu o surpriză pentru toți locuitorii municipiului Chișinău: în luna noiembrie, întreprinderea noastră își va bucura clienții cu lansarea a încă trei Post-Terminale, cu următoarele locații:
 
  • bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134 (oficiul poștal MD-2012);
  • bd. Moscova, 14/1 (oficiul poștal MD-2068);
  • str. Alba-Iulia, 202 (oficiul poștal MD-2071).
 
Cu această ocazie, suntem bucuroși să vă anunțăm, că începând cu 1 decembrie, toate coletele, care sunt livrate în adresa oficiilor poștale indicate mai sus, vor fi ridicate GRATUIT prin intermediul serviciului Post-Terminal.
 
Acest serviciu este valabil nu doar pentru clienții care se deservesc în oficiile poștale menționate, dar și pentru toți doritorii, evitându-se astfel cozile obositoare.
 
Schema de utilizare rămâne a fi aceeași: nu aveți decât să vă înregistrați pe site-ul www.pt.md. Acolo veți primi un ID personal, pe care urmează să-l folosiți atunci când efectuați comanda online. Ajunsă la adresa oficiului poștal, trimiterea va fi depozitată în una din căsuțele Post-Terminalului. Dvs. veți primi o notificare prin SMS și e-mail, care va conține informația cu numărul coletului, termenul de ridicare a acestuia și PIN/QR codul secret al tranzacției. Ridicarea trimiterii din Post-Terminal va fi posibilă în baza respectării următoarelor cerințe: introducerea corectă a numărului de telefon, date PIN cod sau scanarea QR codului  trimiterii.
 
La efecuarea unei comenzi pe site (EBAY, AliExpress, etc.) este necesar să indicați adresa Post-Terminalului. Produsele vor ajunge în timpul stabilit și la adresa Post-Terminalului ales.
 
Pentru moment, Î.S.„Poșta Moldovei”, a lansat două Post-Terminale: unul, plasat pe adresa bd. Dacia 34, MD-2068, iar altul - pe str. Piața Gării, 3, MD-2000.
 
Nu ezitați, acum oricine poate beneficia de acest serviciu absolut GRATUIT!