Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

„Poşta lui Moş Crăciun”

1 Decembrie 2016
Se ştie, că Moşul cu barbă albă şi haină roşie primeşte, în fiecare an, peste 6 milioane de scrisori de la copii din întreaga lume. An de an, şi copiii din Republica Moldova au ocazia să fie mai aproape de Moş Crăciun.
 
Pe data de 1 decembrie 2016, în incinta oficiului poștal MD-2012, s-a desfășurat acțiunea fermecătoare cu denumirea ”Primește o scrisoare de la Moș Crăciun”. Pentru Î.S. ”Poșta Moldovei” acest eveniment a devenit deja o tradiție, prima ediție datând cu anul 2001, anul fondării ”Academiei lui Moș Crăciun”.
 
La eveniment au participat copii de la liceele și gimnaziile din mun. Chișinău, precum și reprezentați ai Î.S. ”Poșta Moldovei” și aI Fundației de Caritate ”Clipa Siderală”. Datorită acestei acțiuni, fiecare copil, dar și matur, are posibilitatea de a scrie o scrisoare lui Moș Crăciun și să primească un răspuns, fără aplicarea timbrelor sau taxelor poștale. Scrisorile pot fi depuse în orice oficiu poștal din țară, cît și în lădițele poștale amplasate în locurile publice. Fiecare copil şi adult din Moldova îi poate scrie lui Moş Crăciun o scrisoare adresată simplu – „lui Moş Crăciun”, fără a avea nevoie de timbru pe plic şi în schimb să primească răspuns într-un plic special.
 
Ca rezultat, anual «Academia lui Moş Crăciun» primeşte şi prelucrează cel puţin 10000 de scrisori. Departamentul „Poşta lui Moş Crăciun” va primi scrisori până la data de 15 decembrie anul curent.
 
Fiecare scrisoare primeşte un răspuns…