Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Acum plățile sociale pot fi ridicate de la orice oficiu poştal

2 Decembrie 2016
Începând cu 1 decembrie, curent, beneficiarii de pensii, alocaţii sociale de stat şi alte prestaţii sociale vor putea ridica banii de la orice oficiu poştal, indiferent de localitatea de domiciliu, conform dăţii de plată. Acest proiect a fost demarat drept rezultat al analizei activității întreprinderii și a solicitărilor parvenite de la beneficiari.
 
"Este foarte important ca Întreprinderea de Stat Poșta Moldovei să fie mereu aproape de clienții săi. Ne dorim ca toate serviciile să poată fi accesate în orce oficiu poștal, din acest motiv am ales să investim în partea de software. Mă bucură faptul că acum, cetățenii Republicii Moldova au posibilitatea de a ridica plățile poștale în cel mai apropiat oficiu poștal." a explicat directorul general al Întreprinderii, domnul Serghei Nastas.
 
Acest serviciu va fi prestat prin soft-ul E factura, care permite cetăţenilor de a-şi ridica pensiile, suportul financiar şi ajutorul de deces în orice oficiu poştal din ţară, indiferent de localitatea de domiciliul a beneficiarului, conform dăţii de plată. Pentru acest lucru este nevoie doar de buletinul de identitate. Excepţie poate fi achitarea drepturilor sociale la domiciliu.
 
Posibilitatea de a ridica banii de la orice oficiu poştal va facilita accesul de a obţine drepturile sociale acordate cetăţenilor care din diferite motive (tratament în instituţiile medicale, sanatoriu, aflare în ospeţie etc.) nu se află în localitatea de domiciliu.
 
Prin implimentarea serviciului dat, Î.S. ”Poşta Moldovei" asigură clienţilor săi prestarea serviciilor poştale de calitate, simplificînd procesul de achitare.