Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Astăzi se desfășoară Ziua Abonatului

9 Decembrie 2016
Astăzi, 09 decembrie, în toate subdiviziunile poştale din Republica Moldova se desfăşoară Ziua Abonatului. Evenimentul este organizat anual de către Întreprinderea de Stat „Poşta Moldovei”, în colaborare cu partenerii săi din presa scrisă.
 
Ziua Abonatului” este organizată al 14-lea an consecutiv în toate oficiile poștale din țară, cu scopul de a informa cetățenii despre edițiile periodice existente și a stimula abonarea şi vânzările de presă scrisă . Evenimentul este organizat în colaborare cu editorii de presă din Republica Moldova. Lunar, întreprinderea livrează peste 814 462 de ziare și reviste.
 
Menţionăm că, Î. S. „Poşta Moldovei” colaborează cu aproximativ 160 redacţii republicane, care includ în catalogul nostru de abonare circa 400 indici ai ediţiilor periodice, diversificate în 4 compartimente:
 
  1. Ziare republicane în limba de stat;
  2. Ziare republicane în limba rusă;
  3. Reviste republicane în limba de stat
  4. Reviste republicane în limba rusă.
 
Anual, Î.S. „Poşta Moldovei” tipăreşte "Catalogul ziarelor şi revistelor" special pentru Ziua Abonatului, care include peste 150 indici ai ediţiilor periodice cu preţ de abonare redus oferit de către redacţii de comun cu Î.S. „Poşta Moldovei”. Pe lîngă publicaţii din Republica Moldova, catalogul propune spre abonare şi ediţii periodice de peste hotare.
 
Tradiţional, acţiunea se desfăşoară la fiecare sfîrşit de an, cînd doritorii de a perfecta abonarea la ziare şi reviste pot beneficia de reduceri oferite de redacţii între 5% și 25%, care sunt incluse în catalogul tipărit special pentru Ziua Abonatului. Reducerile oferite sunt importante în deosebi pensionarilor și persoanelor cu dizabilităţi, care, de obicei ,sînt abonaţi fideli ai presei periodice.
 
Toți doritorii vor beneficia de reduceri substanțiale la perfectarea abonărilor la ziarele și revistele preferate, în orice oficiu al „Poştei Moldovei”.
 
Pe parcursul zilei, serviciul va fi accesibil în toate oficiile poştale din ţară.