Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. “Poșta Moldovei” își extinde parcul de automobile

28 Decembrie 2016
Astăzi, 28 decembrie 2016, centrele de poștă din raionul Căușeni și Ceadâr - Lunga au fost dotate cu câte un automobil marca Wolksvagen Caddy.
 
Cheile de la mașini au fost înmânate managerilor celor două reprezentanțe poștale de către Serghei Nastas, director general al Î.S.”Poșta Moldovei”. Aceștia, la rândul lor, au adus mulțumiri conducerii de vârf pentru lărgirea rețelei de transport, oferindu-se astfel servicii de calitate clienților.
 
La rândul său, directorul general, Serghei Nastas precizat că noile achiziții urmează să fie utilizate în scopuri lucrative, sporind productivitatea întreprinderii. Vehiculele sunt destinate pentru transportarea poștei rapide, fiind dotate cu cele necesare pentru asigurarea securității și integrității trimiterilor poștale.
 
Extinderea parcului de automobile face parte din planul de dezvoltare și modernizare al Î.S. ”Poșta Moldovei”, care, printre altele, mai presupune și completarea parcului de automobile al întreprinderii cu mașini noi pentru transportarea poștei atât pe rutele municipale, cât și pe cele republicane.