Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Trei automobile noi pentru serviciul ”Curier Rapid”

20 Ianuarie 2017
Î.S. “Poșta Moldovei” continuă să-și modernizeze rețeaua logistică și serviciul Curier Rapid.
 
Astfel, astăzi 20 ianuarie, a avut loc evenimentul de înmânare oficială a cheilor a trei automobile noi de marca Volkswagen: două în adresa directorului serviciului ,,Curier Rapid”, Andrei Galațchi și unul în adresa directorului Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu. Cheile au fost înmânate de către directorul general al Î.S.,,Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, care a menționat că noile autovehicule sunt menite să ajute la eficientizarea procesului de transportare a trimiterilor prin intermediul serviciului ,,Curier Rapid”. Dotarea cu automobile noi este o acțiune binevenită, care va spori viteza de livrare și va crește calitatea serviciului poștal”.
 
Directorul serviciului ,,Curier Rapid”, Andrei Galațchi a menționat că noile automobile sunt binevenite, deoarece în ultimul timp tot mai multe persoane utilizează serviciul ,,Curier Rapid”.
 
De cealaltă parte, directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu a spus că este binevenită achiziționarea noului automobil, fapt care va ridica calitatea prestării serviciului ,,Curier Rapid”.
 
Menționăm, că în ultimii ani întreprinderea a procurat 53 de automobile, astfel rețeaua poștală dispune de:
 
  • 34 automobile pentru deservirea rutelor naționale;
  • 2 automobile pentru deservirea traseelor republicane;
  • 5 automobile pentru deservirea traseelor municipale;
  • 10 automobile pentru prestarea serviciului "Curier Rapid";
  • 2 automobile pentru serviciul de încasare.
 
Prin vasta sa reţea de subunităţi şi prin cea mai mare acoperire la nivel naţional, Î.S. „Poşta Moldovei” continuă să fie întreprinderea cea mai apropiată și accesibilă pentru locuitorii Republicii Moldova.