Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Mărci personalizate la Festivalul Internațional al Vinului și Muzicii „Underland˝

20 Februarie 2017
Au făcut poze și au primit mărci personalizate pe loc. De această surpriză au avut parte persoanele prezente la Festivalul Internațional al Vinului și Muzicii „Underland˝, desfășurat la Combinatul de vinuri Cricova.
 
Poșta Moldovei a oferit posibilitate oaspeților să își creeze un timbru personalizat, dar și să afle mai multe detali despre acest serviciu. Invitații s-au pozat alături de oamenii dragi, dar și de artiștii prezenți la festival, iar ulterior au primit mărci cu poza lor.
 
Persoanele care au plecat acasă cu un timbru personalizat au spus că acum vor rămâne cu o amintire plăcută despre această zi și acest eveniment.
 
Unul dintre oaspeții festivalului, Igor Croitoru a rămas încântat de serviciu și a afirmat că o marcă personalizată ar fi un cadou ideal pentru soția sa de ziua de naștere.
 
Dacă și dvs. vă doriți o marcă personalizată, fie pentru a o dărui cuiva sau pentru a o folosi personal, atunci vă îndemnăm să vizitați Oficiul Poștal 2012 ( bd.Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 134). Tot ce trebuie să aveți, este poza pe care o doriți pe marca poștală. Totodată, pe lângă fotografiile preferate, marca personalizată poate conține logouri sau ștampile.
 
Despre prețul sau modelele timbrului personalizat găsiți informații pe site-ul http://www.filatelia.md/biroul-marca-personalizata sau la numărul de telefon 022 251-280.