Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Un nou director în fruntea centrului de poștă Orhei

28 Februarie 2017
Centrul de poștă Orhei are un nou director. Acesta este Serafim Rogati, care a fost investit în funcție în urma unui concurs de angajare.
 
Experiența sa managerială dobândită pe parcursul a mai multor ani în conducerea diverselor proiecte și activități demonstrează că este un specialist de calitate înaltă și va contribui substanțial la îmbunătățirea serviciilor poștale. Acesta a declarat că va face tot posibilul ca centrul de poștă Orhei să se dezvolte, iar clienții să aibă parte de cele mai bune servicii.
 
În cadrul ședinței de lucru, directorul general al Poștei Moldovei, Serghei Nastas a menționat că este sigur că dl Serafim Rogati va îndruma coletivul centrului de poștă Orhei spre noi performanțe și că în conlucrare vor dezvolta serviciile poștei. Totodată, Serghei Nastas a vorbit și despre noile proiecte de modernizare a instituției, care vor spori performanța și accesibilitatea serviciilor poștei în toate zonele țării.
 
Prezent la eveniment, directorul general adjunct al Poștei Moldovei, Sergiu Batiușca i-a urat succes domnului Serafim Rogati, dorindu-i realizări cât mai mari și mulți clienți fideli.