Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

A fost redeschis încă un oficiu poștal

23 Iunie 2017
Astăzi, 23 iunie a fost redeschis oficiul poștal MD-3817 din satul Avdarma, raionul Comrat. Invitații speciali ai evenimentului au fost: directorul Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, directorul Centrului de Poștă Comrat, Nicolae Terzi, reprezentanții Comitetului executiv al Găgăuziei, dar și ai primăriei din localitate.
 
În cadrul evenimentului, directorul general al Î.S. „Poșta Moldovei”, Serghei Nastas a menționat că în acest an întreprinderea vine cu noi schimbări importante. „Astăzi suntem la cea de-a treia lansare stabilită pentru acest an, iar asta demonstrează că obiectivele incluse în planul de dezvoltare pentru anul 2017 sunt îndeplinite. Vom mai continua și cu alte lansări în diverse raioane, din motiv că tindem ca Poșta Moldovei să aibă parte de încăperi noi și performante. Este o zi importantă pentru toți angajații oficiului poștal, motiv pentru care vreau să vă felicit și să vă doresc succes.”
 
Prezent la eveniment, primarul satului Avdarma, Ivan Casîn, a mulțumit reprezentanților Poștei Moldovei, primăriei, dar și consiliului raional pentru noul sediu. „Sunt profund recunoscător pentru noua încăpere și mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest lucru. Mă bucur, că începând de azi oamenii din sat vor fi deserviți într-un oficiu nou și modern.”
 
Deputatul din partea satului Avdarma în Comitetul executiv al Găgăuziei, Caramit Elena a spus: „Îmi amintesc cum era fostul sediu și mă bucur că acum oficiul poștal din satul Avdarma oferă condiții mult mai bune atât pentru angajați, cât și pentru beneficiarii instituției. Vreau să le doresc succes lucrătorilor și să aibă parte doar de clienți fideli.”
 
Cu sincere felicitări și urări de bine pentru angajații oficiului poștal MD-3817 a venit și preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Comunicaţii, Ion Pîrgaru, care a menționat că Poșta Moldovei face lucruri frumoase. „Modernizarea serviciilor poștale este o prioritate în activitatea oricărei instituții, iar Poșta Moldovei știe să surprindă plăcut angajații și clienții săi, motiv pentru care apreciez tot ce faceți.”
Menționăm că oficiul poștal MD-3817 a fost trecut într-un sediu renovat și utilat cu echipamente de ultimă generaţie pentru deservirea rapidă și calitativă a clienților.
 
De la începutul acestui an Î.S „Poșta Moldovei” a deschis o nouă agenție poștală în orașul Cimișlia și a renovat un oficiu poștal din capitală.