Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Î.S. „Poşta Moldovei” a deschis o agenție poștală în satul Porumbeni din raionul Criuleni

18 Noiembrie 2017
18.11.2017 - Î.S. „Poşta Moldovei” continuă să-și extindă rețeaua teritorială.
 
Astăzi, a fost inaugurată încă o agenție poștală, MD-4829, în satul Porumbeni, raionul Criuleni. Cu această ocazie, „Poșta Moldovei” a organizat un eveniment de deschidere oficială.
 
Directorul centrului de poștă Criuleni, Ion Grecu, a menționat, că deschiderea noilor agenții poștale este o dovadă că întreprinderea se modernizează: „S-a muncit foarte mult pentru realizarea acestui proiect, inedit pentru satul Porumbeni. Consider, că deschiderea agenției poștale este un exemplu concludent de conlucrare dintre administrația publică locală și Î.S. „Poșta Moldovei”. O să depunem toate eforturile pentru ca locuitorii satului să poată beneficia doar de servicii de calitate”.
 
Primarul comunei Pașcani, Vasile Gârbea, a adus mulțumiri și felicitări la adresa întreprinderii pentru contribuția acesteia în cadrul proiectului dat: „Ne bucurăm foarte mult de prezența și susținerea Î.S. „Poșta Moldovei”. Datorită acestei agenții, populația satului Porumbeni va putea beneficia cu ușurință de serviciile poștale de calitate”.
 
Deputatul Constantin Țuțu a ținut să felicite locuitorii comunei: „Astfel de proiecte duc la dezvoltarea satelor moldovenești. Deschiderea acestei agenții este foarte benefică și utilă pentru populația comunei Pașcani. Vă doresc multe realizări frumoase în continuare”.
 
În cadrul agenției poștale 4829, clienții vor putea beneficia de servicii bine cunoscute, cum ar fi: plata pensiilor, subvențiilor, indemnizațiilor, transferuri de bani, comerțul cu amănuntul și recepționarea plăților de la populație pentru diverse servicii.
 
Deschiderea agenției poștale face parte din planul de extindere al întreprinderii pentru anul 2017, având ca scop și apropierea de beneficiarii săi.