Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei a deschis un oficiu poștal nou în satul Ghidighici

12 Aprilie 2018
Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” continuă să valorifice reţeaua de oficii poştale situate în mediul rural, oferindu-le clienţilor posibilitatea de a efectua diverse operaţiuni poștale și financiare.
 
În acest context, astăzi a avut loc inaugurarea unui nou oficiu poștal, MD-2088, în satul Ghidighici, municipiul Chișinău. Ca și celelalte oficii poștale, oficiul poștal MD-2088 a fost renovat și dotat cu tehnică de calcul modernă, în conformitate cu necesitățile populației și cu ultimele tendințe de design.
 
Prezent la evenimentul de deschidere, domnul Serghei Nastas, director general al Î.S. „Poșta Moldovei”, a menționat: „Încercăm să oferim, pe zi ce trece, mai mult confort tuturor clienţilor care apelează la serviciile noastre. Oferim condiții de muncă la standarde europene şi vrem să scutim clienţii de orice fel de drumuri suplimentare şi timp pierdut. Este un moment bun să demonstrăm și clienţilor noştri din Ghidighici că Poşta Moldovei oferă servicii calitative şi eficiente”.
 
Menționăm, că printre principalele obiective ale Î.S. „Poşta Moldovei" se numără asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o deservire înaltă și la preţuri accesibile. Astfel, amenajarea şi deschiderea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale sunt un criteriu primordial.