Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

Poșta Moldovei a obținut locul 27 în clasamentul global privind dezvoltarea poștală

6 Iunie 2018
Poșta Moldovei, cel mai mare operator poștal din Republica Moldova, a fost apreciat de Uniunea Internațională Poștală pentru activitatea deosebită în sectorul poștal obținând locul 27 din 173 de țări participante în clasamentul global privind dezvoltarea poștală.
 
Poșta Moldovei a fost apreciată nu doar pentru oferirea produselor și serviciilor relevante populației, ci și pentru schimbările care s-au produs în acești ani, apropiindu-ne tot mai mult de nevoile cetățenilor și ale societății în ansamblu. În 2016, Întreprinderea de Stat ”Poșta Moldovei” se clasa pe locul 44, pentru ca până în anul 2018 să urce în clasament cu 17 poziții.
 
În toți acești ani, principiile de bază ale întreprinderii au fost şi rămân loialitatea față de consumator, prestarea serviciilor calitative, și nu în ultimul rând, inovarea, pentru a ne alinia la doleanțele și așteptările clienților noștri.
 
Activitatea poştală a Î.S. „Poşta Moldovei” va continua să consolideze, să dezvolte și să îmbunătăţească standardele şi calitatea serviciilor prestate, astfel încât acestea să corespundă celor patru parametri de evaluare: credibilitatea, relevanța, durabilitatea și performanțele înregistrate.