Informație de contact

SUPORT INFORMAȚIONAL

+373 22 270 044

program: de luni pînă vineri 08:00 - 17:00

„Medalia de Aur” în nominația „Liderul Anului”

7 Iunie 2018
Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” este „Liderul Anului” la categoria „Servicii Financiare, Editoriale de consum și vânzări cu amănuntul”, după ce a obținut „Medalia de Aur” în cadrul concursului „Marca Comercială 2017”.
 
Titlul înalt a fost oferit întreprinderii pentru înregistrarea succeselor majore în domeniul activității antreprenoriale în cadrul concursului „Marca Comercială a anului 2017”, organizat de Camera de Industrie și Comerț. Premiul obținut reprezintă un model de evaluare a performanţelor obţinute prin calitate și excelență, această distincție fiind dovada veridică a locului pe care îl ocupă Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei” în viața cetățenilor.
 
Cu această ocazie, dorim să mulțumim pentru sprijin și loialitate toți clienții Î.S. „Poşta Moldovei”. Promitem să rămânem în continuare aceeaşi companie sigură, dedicată serviciului public, care fiind aproape de oameni va căuta neîntrerupt să corespundă nivelului înalt de prestare a serviciilor.
 
Amintim că și în anul 2016, Poșta Moldovei a fost deținătoarea „Mercuriului de Aur” la categoria „Servicii Financiare, Editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul”, nominația „Favorita Anului” în cadrul aceluiași concurs.